.

ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας: Ενημέρωση για την νομική πρωτοβουλία του ΤΕΕ σε σχέση με τις ασφαλιστικές εισφορές

Το Τ.Ε.Ε./Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζει τη νομική πρωτοβουλία της Διοίκησης του Τ.Ε.Ε., μέσω της υποβολής ατομικών ενστάσεων των συναδέλφων προς τους αρμόδιους φορείς (Δ.Ε. τομέα Μηχανικών & ΕΔΕ, Δ.Σ. ΕΤΑΑ και Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης), σχετικά με τις υπέρογκες και παράνομες αυξήσεις των ασφαλιστικών εισφορών που επιβλήθηκαν και αφανίζουν τον κλάδο των Μηχανικών.

Η πρωτοβουλία αυτή αναλαμβάνεται μεταξύ των άλλων, διότι το Τ.Ε.Ε. έχει προσβάλλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τη νομιμότητα της απόφασης του Δ.Σ.  του ΕΤΑΑ, για τις αυξήσεις των εισφορών και αναμένεται η εκδίκασή της στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Επισημαίνεται ότι, η υποβολή της ένστασης σε καμία περίπτωση ΔΕΝ αναιρεί την καταβολή των αυξημένων εισφορών (σύμφωνα με τα ειδοποιητήρια του Α’ Εξαμήνου 2013) και ΔΕ διασφαλίζει τη λήψη ασφαλιστικής ενημερότητας.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Συμπλήρωσε και κατέθεσε την ένσταση για να ισχυροποιηθεί η νομική αυτή πρωτοβουλία του ΤΕΕ και μέσα απ’ τη μαζικότητά της, να δοθεί το μήνυμα στην Κυβέρνηση και στους αρμόδιους Φορείς, για την άμεση ανάγκη ανάκλησης και ακύρωσης των νέων αυξημένων ασφαλιστικών εισφορών που αποδομούν και απαξιώνουν το επάγγελμα του Διπλωματούχου Μηχανικού.

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου