.

Δημήτρης Κριαρίδης: Καλό το όργανο των ενεργειακών δήμων,αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί υπέρ των ανέργων και για ουσιώδη θέματα

Καλό το όργανο των ενεργειακών δήμων που έχει συστηθεί αλλά δυστυχώς δεν λειτουργεί υπέρ των ανέργων και για ουσιώδη θέματα τα οποία απασχολούν την περιοχή μας. Θα ήθελα να μάθει ο κόσμος ότι ο Πρόεδρος του οργάνου αυτού που προαναφέρθηκε είναι ο Δήμαρχος του Αμυνταίου  ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργολάβος.

Αυτό λέει πολλά γιατί ο κύριος αυτός έχει πάρει την εργολαβία των αρχαίων στο Αμύνταιο και έχει δείξει δείγματα όπως το ότι δεν πληρώνει τους εργαζομένους κανονικά ως οφείλει. Οι εργαζόμενοι αυτοί κατάφεραν να πληρωθούν  κανονικά  μόνο μετά την  παρέμβαση του Π.Α.ΜΕ.. Δεν μπορεί λοιπόν να προεδρεύει του οργάνου αυτού ένας εργολάβος. Κύριε Μαλούτα και κ. Βρυζίδου είστε αξιολύπητοι όταν ακολουθείτε έναν τέτοιον άνθρωπο. Τον κ. Βοσκόπουλο δεν τον γνωρίζω και δεν μπορώ να πω τίποτα. Ζητούμε από το όργανο αυτό να κάνει μία συνέλευση στην πόλη της Πτολεμαίδας για την ανεργία η οποία μαστίζει την περιοχή μας και όλο τον νομό., κάθε μέρα ανεβαίνει δραματικά και ενώ σε άλλες περιφέρειες μειώνεται στη Δυτική Μακεδονία αυξάνεται συστηματικά και έχουμε και την ΔΕΗ γεγονός που θα έπρεπε να σημαίνει την μείωση της ανεργίας..
Πληροφορώ τον κόσμο ότι η ΔΕΗ αυτή τη στιγμή έχει άμεση ανάγκη 1700 θέσεων και το Σωματείο ζητά όλες αυτές οι θέσεις να γίνουν οκτάμηνα και όχι να πηγαίνουν σε εργολάβους που έχουν τον κόσμο απλήρωτο και να ανθεί η μαύρη εργασία..Λοιπόν κύριοι του Συντονιστικού Οργάνου Ενεργειακών Δήμων κάνετε μία συνέλευση για να παλέψουμε όλοι μαζί για όλα αυτά τα θέματα. “Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..”
Ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Προαστείου και εκπρόσωπος του Σωματείου Ανέργων και Προστασίας Περιβάλλοντος Εορδαίας
Κριαρίδης Δημήτρης

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου